Rapportar og planar

Under rapportar og planar finn du eit oversyn over utvalde rapportar og planar som er utgjeven av eller overlevert til Arbeidsdepartementet.

Tiltak for å bedre NAVs virkemåte

Sluttrapport fra ekspertgruppa som vurderer oppgave- og ansvarsdelingen i NAV.

Etter inntektsoppgjørene 2010

Oppsummering av lønnsoppgjørene og statistikk for lønn og lønnsfordeling. Rapport fra Det tekniske beregningsutvalget for inntektsoppgjørene.

Med rett til å varsle ...men hjelper det, og er det lurt?

En evaluering av varslingsreglene. Forfatter: Sissel C. Trygstad. Fafo-rapport 2010:18.

NAVs organisasjon og virkemåte Delrapport 1

Delrapport fra Ekspertgruppe som vurderer oppgave og ansvarsfordelingen i Arbeids- og velferdsetaten (NAV). Rapporten beskriver dagens arbeidsdeling og samhandling mellom NAV-kontor og forvaltningsenheter, samt erfaringene med de løsningene som er valgt, så langt.

Utredning av hvordan tilbud innenfor høyere utdanning kan bidra til å dekke langsiktig kompetansebehov i Arbeids- og velferdsforvaltningen

Sluttrapport fra Rambøll for utredning av hvordan tilbud innenfor høyere utdanning kan bidra til å dekke langsiktig kompetansebehov i arbeids- og velferdsforvaltningen.

Om grunnlaget for inntektsoppgjørene 2010

Rapport fra Det tekniske beregningsutvalget for inntektsoppgjørene (TBU).

Innvandreres arbeidsforhold

Rapport fra Rambøll som gjennomgår kunnskapsstatus om innvandreres arbeidsforhold basert på foreliggende norsk, og i noen grad nordisk, litteratur. Rapporten sammenstiller også foreliggende statistiske data og data fra større undersøkelser. Kunnskapsstatusen peker også på videre kunnskapsbehov som p.t. ikke er tilstrekkelig dekket.

Effekter av lovreguleringer av stillingsvern og arbeidstid

Rapport fra Econ med oversikt over forskning og kunnskap om effekter av arbeidslivsreguleringer og forslag til hvordan videre forskning om emnet bør legges opp. Prosjektet er begrenset til reguleringer knyttet til stillingsvern og generelle regler om maksimal arbeidstid.

Tiltak for reduksjon i sykefravær: Aktiviserings‐og nærværsreform

Ekspertgrupperapport til Arbeidsdepartementet 01.02.10 ifølge mandat av 27.11.09.

Fleire

Kontaktinformasjon

Presse- og kommunikasjonsseksjonen

Telefon: 22 24 84 28
Faks: 22 24 27 12
Arbeidsdepartementet

Kontaktinformasjon

Presse- og kommunikasjonsseksjonen

Telefon: 22 24 84 28
Faks: 22 24 27 12