Saker under behandling

Her finner du saker som er under behandling.

 

Høring – forslag til endringer i lov om studentsamskipnader

Kunnskapsdepartementet foreslår at det innføres en ny bestemmelse i lov om studentsamskipnader som presiserer at sammenslåing av studentsamskipnader og innlemming av studentboligstiftelser i studentsamskipnader gjennomføres med kontinuitet i rettighets- og forpliktelsesposisjoner. Dette vil blant annet medføre at det ikke utløses dokumentavgift ved overdragelse av eiendom ved denne type sammenslåing.

Høringsfrist: 3. september 2010

Høyring - felles fråsegn frå EØS EFTA-statane om direktiv om forbrukarrettar

Høyringsfrist: 09.08.2010

Høringsfrist: 9. august 2010

Høring – International Standard Classification of Education

International Standard Classification of Education (ISCED) er under revisjon. ISCED forvaltes av UNESCO, som har sendt et utkast til ny klassifisering på høring. I Norge koordineres høringen av Statistisk sentralbyrå, som etter statistikkloven har hovedansvaret for internasjonalt statistisk samarbeid. Kunnskapsdepartementet ber berørte parter om synspunkter på konsekvenser av de foreslåtte endringene.

Høringsfrist: 1. september 2010

Høyring - Evaluering av konkurranseutsettinga av drift og vedlikehald i Statens vegvesen

Samferdselsdepartementet sende 5. juli 2010 på høyring ein rapport frå Dovre Group, som på oppdrag frå departementet har evaluert konkurranseutsettinga av drift og vedlikehald i Statens vegvesen.

Høringsfrist: 1. september 2010

Høring etter FN Espoo-konvensjonen: Ny vei- og baneforbindelse over Femernstredet mellom Danmark og Tyskland

Miljøverndepartementet har mottatt forslag til utredningsprogram i denne saken på høring etter FN Espoo-konvensjonen fra Danmark, se oppsummeringsrapport for utredningsprogram og ytterligere informasjon om tiltaket.

Høringsfrist: 23. august 2010


Høring - endringer i forskrift om lønns- og arbeidsvilkår i offentlige kontrakter

Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet (FAD) og Arbeidsdepartementet (AD) har i fellesskap sendt på høring et forslag til endringer i forskrift om lønns- og arbeidsvilkår i offentlige kontrakter. Høringsfrist er 30. september 2010.

Høringsfrist: 30. september 2010