Samisk barnehage- og skolekonferanse 2008

Samisk barnehagekonferanse og samisk skolekonferanse er i år slått sammen til en felles konferanse for hele utdanningsløpet med et innholdsrikt program. Blant foredragsholderne første dag er Eli Rygg og Inge Eidsvåg. Påmeldingsfrist: 7. oktober.

Publisert av Kuhmunen, John-Marcus. Sist endret 06.10.2008

Tidspunkt: 4. og 5. november
Sted: Bodø, SAS Radisson hotell
Påmeldingsfrist: 7. oktober
Målgruppe: alle som jobber med samisk utdanning i en eller annen form

Om konferansen
Bakgrunnen for å avvikle en felles konferanse for skole og barnehager er blant annet behovet for å se utdanningsløpet i en helhetlig sammenheng. Tema for konferansen er også i tråd med denne tenkingen, og har fått tittelen:   "Tidlig innsats - gode langsiktige resultater"

Konferansen setter på denne måten Stortingsmelding nr. 16 (2006-07), ... og ingen sto igjen, Tidlig innsats for livslang læring, i et samisk perspektiv. Både sentrale myndigheter og Sametinget er utfordret på dette temaet.

Første dag vil være preget av dette temaet, mens andre dag legges opp med parallelle sesjoner der gode eksempler fra både barnehage, grunn- og videregående skole blir presentert. Blant foredragsholderne første dag er Eli Rygg og Inge Eidsvåg.

Vi inviterer derfor til en spennende konferanse.

Praktiske opplysninger
Konferanseavgift er kr. 890,-.  Deltakerne betaler selv reise og opphold. Det er reservert hotell, og dere finner flere opplysninger om påmeldingen ved å klikke på linken: Påmelding