Ledig stilling: Konsulent/førstekonsulent til arkivet

Følgende stilling er ledig i Sametinget med søknadsfrist 7. mai 2009

Konsulent/førstekonsulent til arkivet - Ref. nr: 08/5017

Sametinget har ledig en fast stilling som konsulent/førstekonsulent med tiltredelse snarest. Arbeidssted er kontorstedet i Karasjok.

Stillingen er tillagt arkivfaglige oppgaver som arkivplan, utarbeide rutiner og instrukser, ta initiativ til nødvendige opplæringstiltak, følge opp gjeldende regelverk i forhold til arkiv, elektronisk saksbehandling og arkivsystemer. Stillingen vil også bli tillagt resepsjons- og sentralbordtjenester, kunde og postbehandling, ulike kontortjenester, tilrettelegging og sekretærbistand ved møter og enklere saksbehandlingVi søker etter medarbeider med høyere arkivfaglig utdanning eller annen utdanning på samme nivå. Erfaring med elektronisk arkiv og kunnskaper om arkivarbeid vil vektlegges. God og relevant praksis kan i noen grad kompensere for utdanningskravet. I tillegg til utdanning og relevant praksis vil det ved ansettelse legges særskilt vekt på gode kunnskaper i samisk språk, samarbeids- og kommunikasjonsevner, samt serviceinnstilling.

Stillingen er plassert i stillingskode 1065 konsulent eller 1408 førstekonsulent.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til avdelingsdirektør Tommy Somby, underdirektør Berit Karen Paulsen eller underdirektør Johan Anders Klemetsen, tlf. (47) 78 47 40 00.

Sametingets administrasjon skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå balansert alders- og kjønnssammensetting, og å rekruttere personer med minoritets- og urfolksbakgrunn.

Sametinget har avtale om Inkluderende Arbeidsliv (IA), og legger vekt på tilrettelegging av arbeidsforholdene for den enkelte medarbeider.

For alle bosatt i Finnmark og Nord-Troms gjelder nedskriving av studielån i Statens lånekasse med 10 % pr år inntil kr 25.000, særskilt skattefradrag og forhøyet barnetrygd.  Disse er gjeldende inntil Stortinget omgjør ordningene.

Ansatte i Sametinget har fleksibel arbeidstid. Søkere som ikke kan samisk ved tiltredelse, kan etter avtale med arbeidsgiver tilpliktes opplæring i samisk språk.

Forøvrig tilsettes arbeidstakere etter gjeldende lover, reglement og overenskomster, herunder lønn og pensjon, samt 6 mnd. prøvetid. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens pensjonskasse.

Søknadsfrist: 07.05.2009

Søknad på stillingen sendes via vårt digitale søknadssenter:

http://min.e-kommune.no/Sametinget.

Søkere bes oppgi referansenummer på stillingen:  08/5017. Bekreftede kopier av vitnemål og attester legges ved den elektroniske søknaden  eller sendes i papirversjon til Sámediggi - Sametinget, Ávjovárgeaidnu 50, 9730 Kárášjohka/Karasjok.

Publisert av Somby, Nils Ingvald. Sist endret 05.06.2009