Ledig stilling: Sekretær/konsulent - arkiv - fast stilling - 3. gangs utlysning - Ref. nr. 08/5017

Sametingets logo nordsamisk

Følgende stilling er ledig i Sametinget med søknadsfrist 28.08.09

Sekretær/konsulent - arkiv - fast stilling - 3. gangs utlysning-  Ref. nr. 08/5017

Sametinget har ledig en fast stilling som sekretær/konsulent med arbeidssted i Karasjok.

Stillingen er i første rekke tillagt arkivfaglige oppgaver som blant annet innebærer daglig journalføring av post, følge opp gjeldende regelverk i forhold til arkiv, elektronisk saksbehandling og arkivsystemer. 

Arbeidet i Sametinget er teamorganisert og stort sett er alle ansatte i administrasjonen tilknyttet to team. Den tilsatte må også regne med å tillegges oppgaver innen resepsjons- og sentralbordtjenester, intern veiledning, samt tilrettelegging og sekretærbistand ved møter.  Enklere saksbehandlingsoppgaver kan også bli en del av ansvarsfeltet.

Vi søker etter en medarbeider med 3-årig fullført og bestått videregående utdanning/fagbrev.  Erfaring med elektronisk arkiv og kunnskaper om arkivarbeid vil vektlegges. God og relevant praksis kan i noen grad kompensere for utdanningskravet. 

I tillegg til utdanning og relevant praksis vil det ved ansettelse legges særskilt vekt på gode kunnskaper i samisk språk, samarbeids- og kommunikasjonsevner, samt serviceinnstilling.

Stillingen er plassert i stillingskode i 1070 sekretær eller stillingskode 1065 konsulent

Sametingets administrasjon skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå balansert alders- og kjønnssammensetting, og å rekruttere personer med minoritets- og urfolksbakgrunn.

Sametinget har avtale om inkluderende Arbeidsliv (IA), og legger vekt på tilrettelegging av arbeidsforholdene for den enkelte medarbeider.

For ansatte bosatt i Finnmark og Nord-Troms gjelder nedskriving av studielån i Statens lånekasse med 10 % pr år inntil kr 25 000, særskilt skattefradrag og forhøyet barnetrygd. Disse er gjeldende inntil Stortinget omgjør ordningene.

Ansatte i Sametinget har fleksibel arbeidstid. Søkere som ikke kan samisk ved tiltredelse kan etter avtale med arbeidsgiver tilpliktes opplæring i samisk språk.

Forøvrig tilsettes arbeidstakere etter gjeldende lover, reglement og overenskomster, herunder lønn og pensjon, samt 6 mnd. prøvetid. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til avdelingsdirektør Tommy Somby, underdirektør Berit Karen Paulsen eller underdirektør Johan Anders Klemetsen, tlf (47) 78 47 40 00.

Søknadsfrist: 28.08.09

Søknad på stillingen sendes via vårt digitale søknadssenter:

http://min.e-kommune.no/Sametinget.

Søkere bes oppgi referansenummer på stillingen; 08/5017. Bekreftede kopier av vitnemål og attester legges ved den elektroniske søknaden eller sendes i papirversjon til Sámediggi- Sametinget, Ávjovárgeaidnu 50, 9730 Kárášjohka/Karasjok

 

Publisert av Eira, Ellen Aina. Sist endret 02.09.2010