Ledig stilling i Sametinget med søknadsfrist 31.03.2010

Sametingets logo nordsamisk

Areal-/Samfunnsplanlegger - fast stilling - ref. 10/1811

Sametinget har ledig en fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver med tiltredelse 01.07.2010. Arbeidssted er ett av Sametingets kontorsteder.

Søknad på stillingen sendes via vårt digitale søknadssenter: http://e-skjema.no/sametinget

Areal- / samfunnsplanlegger - fast stilling - ref. 10/1811
Sametinget har ledig en fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver med tiltredelse 01.07.2010. Arbeidssted er ett av Sametingets kontorsteder.

Sametinget ønsker å styrke sin planfaglige kompetanse og søker etter areal- /samfunnsplanlegger med god kjennskap til regional og/eller kommunal planlegging. Stillingens arbeidsoppgaver er innenfor samfunnsplanlegging og arealforvaltning.

Stillingen ønskes primært besatt av en person med planfaglig kompetanse gjennom samfunnsvitenskapelig utdanning på master-/hovedfagsnivå. Søkere med juridisk utdanning og relevant erfaring vil også bli vurdert.

Sametinget vil legge vekt på erfaring fra offentlig forvaltning og kunnskap om samiske samfunnsforhold og i samisk språk. I tillegg vil vi legge vekt på gode kvalifikasjoner, samarbeids- og kommunikasjonsevner, skriftlig framstillingsevne, evne til selvstendig og målrettet arbeid og serviceinnstilling.

Stillingen er plassert i stillingskode 1434 rådgvier eller 1364 seniorrådgiver.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til Audhild Schanche, Hege Fjellheim Sarre eller Hans Arild Holmestrand, tlf. 78 47 40 00.

Sametingets administrasjon skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå balansert alders- og kjønnssammensetting, og å rekruttere personer med minoritets- og urfolksbakgrunn.

Sametinget har avtale om Inkluderende Arbeidsliv (IA), og legger vekt på tilrettelegging av arbeidsforholdene for den enkelte medarbeider.

For alle bosatt i Finnmark og Nord-Troms gjelder nedskriving av studielån i Statens lånekasse med 10 % pr år inntil kr 25.000, særskilt skattefradrag og forhøyet barnetrygd.  Disse er gjeldende inntil Stortinget omgjør ordningene.

Ansatte i Sametinget har fleksibel arbeidstid. Søkere som ikke kan samisk ved tiltredelse, kan etter avtale med arbeidsgiver tilpliktes opplæring i samisk språk.

Forøvrig tilsettes arbeidstakere etter gjeldende lover, reglement og overenskomster, herunder lønn og pensjon, samt 6 mnd. prøvetid. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens pensjonskasse.

I henhold til ny offentlighetslov kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om å ikke bli oppført på søkerlisten.

Søknadsfrist: 31.03.2010 

Søknad på stillingen sendes via vårt digitale søknadssenter: http://e-skjema.no/sametinget

Søkere bes oppgi referansenummer på stillingen: 10/1811 . Bekreftede kopier av vitnemål og attester legges ved den elektroniske søknaden  eller sendes i papirversjon til Sámediggi - Sametinget, Ávjovárgeaidnu 50, 9730 Kárášjohka/Karasjok.