Kunstgress ute og inne

Drag IL bygger  kunstgressbane.  Drag Aktivitetspark vil bygge kaldhall med kunstgressdekke.

Publisert
05. mai, 2011 klokken 12:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Børge Strandskog
lokalavisa@nord-salten.no
Publisert: 05. mai, 2011 klokken 12:00
opplevelse

Vestfjordseilasen

Star Star Star Star Star

Norges nest største seilas, fra Nordskot i Steigen og tvers over Vestfjorden til Kabelvåg.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

Arbeidet med kunstgressbanen er i god rute både tidsmessig og økonomisk. Grunnarbeidet blir avsluttet i løpet av mai, da skal også lysanlegget på 28kW være på plass. Kunstgresset er bestilt og skal etter fremdriftsplanen bli lagt den første uken av juni.

Drag Aktivitetspark har søkt Tysfjord kommune om et tilskudd på 2 millioner fra det nyetablerte Havbruksnæringens kultur og næringsfond til sin planlagte kaldhall. Prosjektet er budsjettert til 6,5 millioner til sammen, fordelt over 2 år. I søknaden til kommunen  påpekes det at Drag-samfunnet er inne i en positiv utvikling med økende sysselsetting og behov for rekruttering av fagpersonell, og at en fotballhall vil være et betydelig bidrag i denne sammenhengen, både for kommunen og private bedrifter.

Skulle Drag Aktivitetspark få gjennomført sitt prosjekt, vil det bety at Drag får Nord-Saltens første kunstgresshall. I søknaden understrekes det at man også ser for seg andre bruksområder for hallen enn bare fotball/idrett.  Blant annet vil det kunne arrangeres større messer og utstillinger, og hallen vil kunne bli arena for det årlige Drag Aktivitetsmarked.

Den planlagte hallen vil ha ytre mål på 43 x 65 meter, mens selve kunstgressbanen vil bli 40 meter bred og 62 meter lang.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Kunstgress ute og inne" på Facebook





Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk


Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.