Administrasjons­avdelingen (ADA)

Avdelingen ledes av ekspedisjonssjef Tale Teisberg. Kontrolldirektør Odd Kvalvik er administrativt knyttet til ADA, men rapporterer direkte til Finansråden. Avdelingen har følgende seksjonsinndeling:

 

Personalseksjonen (PERS)

Seksjonsleder: Avdelingsdirektør Håkon Tandstad Oppgaver Utvikling og oppfølging av felles personalpolitikk for FIN. Rådgivning i forbindelse med behandling av personalsaker i avdelingene. Administrative oppgaver på personalområdet. Brukeransvarlig for personaldatasystem og tidregistreringssystem. Planlegging og administrasjon av felles personal- og lederutviklingstiltak. Sekretariat for Arbeids- og samarbeidsutvalget. Helse, miljø og sikkerhet. Forhandlinger m.v. med fagforeningene i FIN. Profilering av FIN som arbeidsgiver. Personalpolitikk i underliggende etater.

Budsjett- og organisasjonsseksjonen (BORG)

Seksjonsleder: Avdelingsdirektør Paal Gjennestad Oppgaver: Samordning av Finansdepartementets fagbudsjett for departementet og underliggende institusjoner, økonomi- og regnskapssaker, samordning av departementets riksrevisjonssaker. Koordinering av fagdepartementets arbeid med høringssaker og r-notater. Ansvar for departementets interne økonomi, herunder budsjettering, regnskapsføring og økonomistyring. Samordning av departementets virksomhetsplanlegging og organisering. Ansvar for beredskapssaker og ulike oppgaver knyttet til fellesadministrasjon og løpende drift.

Dokumentasjons- og IT-seksjonen (DOIT)

Seksjonsleder: Avdelingsdirektør Jorunn Bødtker Oppgaver: Dokumentasjon og arkivfunksjon for hele departementet. Utvikling av intranett og IT-infrastrukturen i departementet. Koordinering av IT-spørsmål. Drift av felles IT-systemer.

Kontaktinformasjon

Administrasjons­avdelingen (FIN)

Telefon: 22 24 41 13
Faks: 22 24 27 16

Adresse:

Finansdepartementet
Administrasjonsavdelingen
Postboks 8008 Dep
0030 Oslo

Sist oppdatert: 02.09.2013
Finansdepartementet

Kontaktinformasjon

Administrasjons­avdelingen (FIN)

Telefon: 22 24 41 13
Faks: 22 24 27 16

Adresse:

Finansdepartementet
Administrasjonsavdelingen
Postboks 8008 Dep
0030 Oslo